Fastighetsägare & förvaltare

Vill du veta mer om OptiWatti?

ELLER RING

+46 (0) 760 85 32 28

Fastighetsägare & förvaltare

Kraven på energieffektivitet och behovet att minska elförbrukningen ökar och Med det lätta smarta styrsystemet OptiWatti kan du sänka kostnaderna med flera tiotals procent.

OptiWatti installeras parallellt med det befintliga uppvärmningssystemet. Kostnaderna sänks till en lägre nivå och installationen görs utan ombyggnader eller ledningsdragningar. Kunderna behöver inte ens lämna sina byggnader under installationen och kan glädja sig åt lägre elräkningar.

Många objekt, ett gränssnitt

Smart styrning av uppvärmningen sänker fastighetens energiförbrukning och ger bättre kontroll över uppvärmningen. Systemet samlar följande i en och samma app:

  • eldrivna uppvärmningsanordningar
  • vattenburna uppvärmningsanordningar
  • luftvärmepumpar
  • varmvattenberedare
  • elstolpar för fordon.

Temperaturerna kan ställas in på distans och per timme eller vecka från en smarttelefon, dator eller surfplatta.

Det går alltid att spara in på uppvärmningen!

Det effektivaste sättet att sänka eluppvärmningskostnaderna är att alltid sänka temperaturen i en lokal när den inte används aktivt. Om man styr uppvärmningen manuellt värmer man ofta lokalen för mycket, samtidigt som övriga lokaler kan bli för kalla.

Med OptiWatti kan man sänka temperaturen i rummen när man inte vistas i dem. Systemet återställer komforttemperaturen automatiskt vid t.ex. den angivna hemkomsten och ingen behöver frysa för spara el.

Med OptiWatti kan man spara upp till 40 % och systemet betalar sig oftats på cirka två-fyra år.

Äldre fastigheter kan också bli energieffektiva

Energieffektiviteten i gamla fastigheter uppfyller inte alltid dagens krav. Uppvärmningskostnaderna springer lätt iväg och de boende kan känna att eluppvärmningen är ineffektiv eller dålig för miljön.

OptiWatti moderniserar uppvärmningssystemet och minskar dess ekologiska fotavtryck. Det rapporterar elenergin som används för att värma upp varje rum. Samtidigt som man sparar el får man värdefull information om energislukare och eventuella värmeläckage. Systemet larmar också vid plötsliga ändringar i temperatur eller luftfuktighet.

Vi hjälper dig uppfylla dina besparingsmål

Kontakta oss, så tittar vi på projektets innehåll och storlek och på hur mycket du kan spara.

Våra experter kommer gärna ut till dig och kartlägger ditt objekt. Efter kartläggningen ger vi en kostnadsfri nytto- och prisuppskattning.

Klicka här för att kontakta oss

Fördelarna med OptiWatti

  • Upp till 40 % lägre uppvärmningskostnader
  • Högre användarkomfort med rätt temperatur
  • Central justering av uppvärmningen
  • Fjärrstyrning sparar tid och besvär
  • Miljövänlig lösning

Kundberättelser

Klicka här för att läsa om en del av våra kunders erfarenhet av OptiWatti.