Hotel & stugbyar

Sänk era uppvärmningsräkningar med upp till 40 %

Med det smarta energistyrningssystemet OptiWatti kan ni fjärrstyra eluppvärmningen på alla era inkvarteringar. Ni behöver inte finjustera uppvärmningen separat i varje stuga eller rum. Istället kan ni sköta allt från telefonen, datorn eller surfplattan var ni än befinner er.

OptiWatti lär sig hur lokalerna reagerar på uppvärmning. Det värmer dem till exakt rätt temperatur vid exakt rätt tidpunkt utan att slösa värme och utan den osäkerhet som manuell inställning medför.

Systemet installeras parallellt med den befintliga eluppvärmningen utan ombyggnader eller krångliga ledningsdragningar. Systemet går lätt och snabbt att ta i bruk och betalar sig snabbt i form av lägre elräkningar och insparad arbetstid.

Förutom elelement och elburen golv-, tak- och fönstervärme kan du även styra vattenburen uppvärmning, luftvärmepumpar, varmvattenberedare och elstolpar för bilar med OptiWatti.

OptiWatti erbjuder även sinnesro: det larmar vid ändringar i temperatur eller luftfuktighet i lokalerna och du kan även köpa till en läckagevakt och rörelsedetektor. Om fönstret på hyresstugan går sönder eller om stugan får ovälkomna gäster får du veta det direkt.

Viktigast av allt är att kunderna alltid kommer till behagligt varma stugor eller rum och gärna kommer tillbaka!

Styr uppvärmningen baserat på bokningsläget

Nu kan du ansluta styrningen av uppvärmningen till lokalernas bokningssystem så att uppvärmningen sköts automatiskt. OptiWatti hämtar kalenderinformationen från systemet och styr temperaturerna baserat på bokningarna.

Vi erbjuder färdiga lösningar för olika bokningssystem som Sportum och Katrina och vi tar även fram andra kundspecifika lösningar enligt era behov.

Låt oss kartlägga ditt projekt

Våra experter kommer gärna ut till dig för att kartlägga ditt system och se hur mycket du kan spara med OptiWatti. Efter kartläggningen får du en kostnadsfri nytto- och prisuppskattning.

Stor besparingspotential i uppvärmningen av fastigheter – ta chansen nu!

Kundberättelser

Yyteri Sun Oy

”Genom att fjärrstyra uppvärmningen har vi förutom att spara pengar även sparat in på arbetstid eftersom vi inte längre behöver åka ut på plats för att justera temperaturerna. Uppvärmningen är automatiserad och slås på och av baserat på bokningsläget. Vi slipper mänskliga fel och det blir lättare att sköta flera objekt.”

– Ekku Lehtonen, vd Yyteri Sun Oy, Flytande stugor

Läs mer om Yyteri Sun Oy:s erfarenheter

Kilpisjärven Loma Oy

”Uppvärmning som justeras baserat på användningen är ett naturligt sätt att spara. Jag kan rekommendera OptiWatti för semesterbyar där elförbrukningen står för en stor del av kostnaderna, som här på Tundrea.”

– Simo Vanhapiha, styrelseordförande, Kilpisjärven Loma Oy, Tundrea

Läs mer om semesterbyn Tundreas erfarenheter

Tahko Chalet (PNT Active Oy)

”Miljöfrågor utgör en del av Tahko Chalets dagliga verksamhet. Att skära ner på onödig värmeförbrukning är ett enkelt första steg till att bidra till en bättre miljö.”

– Heppu Pentti, styrelseordförande, PNT Active Oy

Läs mer om PNT Active Oy:s erfarenheter

Klicka här för att läsa om fler kunders erfarenhet av OptiWatti.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

(Stjärnmarkerade fält * är obligtoriska)