Var passar OptiWatti?

Smart system för uppvärmning av fastigheter, hem och stugor

OptiWatti är ett smart system som styr uppvärmningen och minskar elförbrukningen. OptiWatti kan användas i hem, stora fastigheter och sommarstugor. Det är trådlöst och installeras parallellt med det befintliga uppvärmningssystemet och kräver därför inga stora ombyggnader eller nya ledningsdragningar.

Med OptiWatti styr du alla element och värmesystem för golv-, tak- och fönster – med en och samma app, var och när som helst. Du kan dessutom styra luftvärmepumpar, varmvattenberedare, följevärme och elstolpar för bilar.

OptiWatti upptäcker även eventuella vattenskador och ovälkomna gäster i ditt hem.

Energieffektivt samarbete mellan luftvärmepump och övriga värmekällor

OptiWatti integrerar luftvärmepumpen så att den fungerar optimalt med övriga värmekällor och erbjuder dig besparing i form av minskade uppvärmningskostnader.

Den anslutna luftvärmepumpen samarbetar sömlöst med det övriga uppvärmningssystemet. Om man valt luftvärmepump som primär värmekälla i ett rum slås övriga värmekällor på först när pumpen inte räcker till för att nå önskad temperatur.

Fjärrstyrning av luftvärmepump

En infraröd sändare med trådlös anslutning till OptiWattis centralenhet installeras nära luftvärmepumpen. På så sätt kan du även styra luftvärmepumpen via OptiWattis app – oavsett om du är på kontoret eller på solsemester.

Pålitlig partner för den tankspridda

OptiWatti ser till att du inte har andra värmekällor på av misstag när du kyler ner hemmet med luftvärmepumpen under varma sommardagar. Däremot kan du ha på värmen t.ex. i badrummet eller hallen om du vill.

Höjer snabbt temperaturen till rätt nivå

Luftvärmepumpen höjer temperaturen snabbt. Med OptiWatti kan du hålla nere temperaturen när du inte använder rummet och höja den igen med luftvärmepumpen.

OptiWatti stödjer de flesta märken och modeller på marknaden.

Fördelarna med OptiWatti för luftvärmepumpar

Med OptiWatti får du ut det mesta av din luftvärmepump.

Tjänsten inkluderar följande:

  • Integration av luftvärmepumpen i den övriga uppvärmningen
  • Fjärrstyrning med en enkel app
  • Styrning av spotel
  • Kostnadseffektiv värmeproduktion
  • Snabb temperaturhöjning
  • Automatisk frånslagning av andra värmekällor när luftvärmepumpen används som AC.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

(Stjärnmarkerade fält * är obligtoriska)