Hemma

Spara utan att tumma på komforten

Den största besparingen får man när man optimerar uppvärmningen separat i varje rum och sänker temperaturen när rummet inte används. Hemmet behöver t.ex. inte vara lika varmt under arbetsdagen som på kvällen när familjen kommer hem från jobbet och skolan.

Kan styra många anordningar

OptiWatti kan användas för att styra element-, golv-, tak- och fönstervärmesystem samt luftvärmepumpar. Du kan även styra varmvattenberedaren och bilvärmen och övervaka vattenläckage.

Fjärrstyrning sparar tid och pengar

Med fjärrstyrning kan du justera uppvärmningen i hemmet eller stugan med t.ex. en smarttelefon, oavsett om du är jobbet eller ute och reser. Du kan även styra uppvärmningen med dator och surfplatta.

Utnyttja börselen till max

OptiWatti fungerar med alla elavtal. OptiWatti utnyttjar börselavtalet till max: det håller koll på elpriset och styr automatiskt uppvärmningen till de timmar då elpriset är som lägst – utan att tumma på boendekomforten.

Installeras på en dag

OptiWatti installeras parallellt med det befintliga uppvärmningssystemet. Eftersom det är trådlöst behöver man inte dra några nya ledningar. I ett medelstort hem tar installationen ca 4–5 timmar. Installationen utförs av en lokal installatör som auktoriserats av oss och du kan börja använda tjänsten direkt.

Se även vanliga frågor

Varför OptiWatti?

  • Sänk dina uppvärmningskostnader med upp till 40 %.
  • Alltid lagom temperatur i rummen.
  • Fjärrstyrning är praktiskt och sparar tid och pengar.
  • Betalar sig oftast på bara 3–5 år.

Se våra priser här

Vill du veta mer?

Klicka här fär att kontakta oss!

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

(Stjärnmarkerade fält * är obligtoriska)