Spara energi & pengar

Optimera uppvärmningen med OptiWatti – spara upp till 40 %

Ställ in den önskade temperaturen med en timmes precision. OptiWatti sköter resten!

Du väljer temperatur – OptiWatti styr den åt dig

”21 °C i vardagsrummet klockan 17, tack!”

OptiWatti optimerar uppvärmningen baserat på utomhustemperaturen, aktuell väderprognos och elpris. Systemet lär sig hur varje rum reagerar på uppvärmning och anpassar effektförbrukningen automatiskt. Resultatet är en lägre elräkning och idealisk temperatur vid exakt rätt tidpunkt!

Sänk din förbrukning – spara pengar och minska belastningen på miljön

Rumsspecifik styrning sänker eluppvärmningskostnaderna med upp till 40 %.

Uppvärmningen är den överlägset största energislukaren i de flesta hem. Genom att optimera den kan man därför spara stora pengar – genom att sänka värmen med bara en grad i hela hemmet sparar man 5 %.

OptiWatti styr uppvärmningen mycket mer exakt än så. T.ex. i villan när du är hemma är det alltid behagligt varmt och när ingen är hemma är det inte varmare än nödvändigt. På samma sätt fungerar systemet lika bra i alla slags byggnader.

Smart system som höjer värdet på huset

OptiWatti moderniserar fastigheter och gör dem till intressanta försäljningsobjekt: lägre förbrukning och smart fjärrstyrning lockar köpare.

Installationen av det trådlösa systemet kräver inga stora ändringar i byggnaden. OptiWatti är dessutom ett prisvärt sätt att modernisera om man ser till installationskostnaderna och de besparingar som uppstår.

Kravet på energieffektiva byggnader har kommit för att stanna. Köparna frågar redan efter fastighetens elförbrukning och vill se det svart på vitt.

OptiWatti förvandlar äldre hus till ett attraktivt alternativ för den som är ute efter en energieffektiv fastignhet.

Systemets fjärrstyrnings- och vaktfunktioner erbjuder också en känsla av trygghet.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

(Stjärnmarkerade fält * är obligtoriska)